Alkuviikon treenipäiväkirjaMaanantain tokoilut
Maanantain tokovalmennus jouduttiin ohjaajan sairastumisen vuoksi perumaan. Treeni-intoa kuitenkin oli, joten käväisin lenkin jälkeen tutulla kentällä vetäisemässä pienen treenisetin. Tarkoitus oli mennä kentälle suoraan töistä vielä valoisan aikaan. Noa kävi kuitenkin sen verran kierroksilla töistä tullessani, että totesin olevan fiksumpaa kummallekin mennä ensin lenkille purkamaan ylimääräisiä kiihkoiluja. Pahimman terän sain kulutettua pois, mutta Noa kävi kentälläkin alkuun melko kuumana.

Tein aluksi puolenvaihtoa takaa. Tätä tuskastelin lauantaina hallilla, mutta sainkin sen toimimaan jo sunnuntai-iltana olohuoneessa testaillessa. Koitin aiemmin ohjata ilmeisesti väärällä kädellä. Nyt liike toimii ihan näpsäkästi. Vasemmalta oikealle vaihdossa oikeapuoli vähän elää, mutta eiköhän tuo vahvistu ajan kanssa. Miinuksena on liikkeen epävarmuuden aiheuttama ääntäminen.

Loppuun tein  parit palkattomat pätkät. Pidin pätkät helppoina, mutta lisäsin mukaan jo vähän haastavampia liikkeitä. Kokonaisuuksina pari ekaa oli hieman liian kiihkeitä ja ulvahduksia tuli muutamissa kohdissa. Olin kuitenkin tyytyväinen siihen, että Noan fokus oli koko ajan yhdessä tekemisessä vaikka vire olikin liian korkealla. Noa teki myös kaikki liikkeet oikein ja tarkasti eikä vaatinut korjailua. Settien jälkeen seuruutin Noaa melko pitkän pätkän tehden liikkeen loppuun ja alkuun nameista luopumista. Namien nuuskuttelu maasta rauhoitti mielentilaa kivasti. Päätin tehdä vielä yhden palkattoman setin, jotta saataisiin lopetettua harjoitus kivaan mielentilaan. Viimeinen setti olikin sitten hiljainen ja selkeästi rauhallisempi, kuitenkaan laskematta intesiteettiä tekemisen suhteen. Tästä pienestä treenisessiosta jäi hyvä mieli.

Loppuviikolle treenisuunnitelmaa:
-puolenvaihtoja sekä kukkasia
-vahvistaa oikeaa puolta
-ratatreeni rallyyn
-tokoon palkatonta ja kuuntelua
-kaukojen yksittäisiä vaihtoja

Tiistain agiliitelyt 
Vuoron alkuun tehtiin muutamat kepit. Noa teki koko keppirivin hienosti. Vahvistusta se toki vielä vaatii ja paljon, mutta idea pujotteluun on sillä kuitenkin jo selkeä.

Tälle kertaa meille oli tehty kiva ja helppo hyppyrata. Valitsin Noan kanssa mustat kyltit, jotta saataisiin tarpeeksi suoraa menoa. Tehtiin edelleen rata lyhyemmissä osissa, mutta tällä kertaa ehdittiin tekemään rata jopa loppuun asti. Tähän olin oikein tyytyväinen. Ainoa vaikeus tuntui olevan 12-13 putkelle siirtyminen. Kulma jäi niin pimeäksi, ettei se suostunut sinne menemään. Muuten Noa seurasi ohjausta hienosti ja eteni vauhdilla (tai siltä se ainakin tuntui). Ääntä kuitenkin lähti joissain kohdin melko paljon. Yhdistäisin tämän itse myös epävarmuuden nostattamaan kiihtymykseen, sillä yleensä Noa on tehnyt hommia ihan hiljaa. Kaiken kaikkiaan hyvät treenit ja itselle jäi onnistunut olo. Jes!


Kommentit